Ποιοί είμαστε


Εδώ και δύο χρόνια στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Μαγνησία του Δήμου Δέλτα, δραστηριοποιούμαστε σε ένα είδος νέας καλλιέργειας για τα δεδομένα της Ελλάδας, στην καλλιέργεια της Αλόη Βέρα. Τόσο οι φαρμακευτικές όσο και οι καλλυντικές ιδιότητες που διαθέτει το θαυματουργό αυτό φυτό μας κέντρισαν το ενδιαφέρον για να το καλλιεργήσουμε. Οι ιδρυτές της εταιρείας ΄΄ΟΙΚΟΣ ΑΛΟΗ΄΄ είμαστε δυο νέοι άνθρωποι , ο ένας έμπειρος γεωπόνος και ο έτερος καλλιεργητής φυτών θερμοκηπίου, που διαθέσαμε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του θερμοκηπίου μας  έκτασης 8 στρ. για την ανάπτυξη της καλλιέργειας της Αλόη Βέρα (Aloe Vera barbadensis Miller).
Μετά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει η καλλιέργεια στην Κρήτη, έχουμε σκοπό να γνωρίσουμε στην Θεσσαλονίκη αλλά και την ευρύτερη Βόρεια Ελλάδα, τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει για την υγεία και την ομορφιά η κατανάλωση νωπού χυμού από φρέσκα φύλλα Αλόης.
Ήδη εδώ και μήνες διαθέτουμε τα πρώτα μας ώριμα φύλλα Αλόης , που είναι ικανά να χαρίσουν υγεία και ομορφιά στους υποψήφιους αγοραστές.